Koop tickets

KM21 is weer open. Boek hier jouw tickets.

 

Koop je tickets online

Op dit moment is het niet mogelijk kaarten te kopen aan de kassa. Je boekt van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden. Het is in het museum verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder om een mondkapje te dragen, ook als je volledig gevaccineerd bent.

Bestel je een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet fysiek mee te nemen naar het museum. Als je jouw originele kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet je helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen. Digitale kopieën worden niet geaccepteerd.

Heb je nog vragen? Op onze veelgestelde vragen-pagina vind je een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. Je kan ook een mail sturen naar servicedesk@ticketteam.nl, je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.

Koop tickets

Heb je een ticket besteld en kan je toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor je bezoek) weten via servicedesk@ticketteam.nl. Ook als je bijvoorbeeld door jouw Museumkaart gratis toegang hebt. Als jouw reservering blijft staan, kunnen wij jouw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geef je een ander een kans op een mooie dag!